пошуковець

пошуковець

понеділок, 28 вересня 2015 р.

Однодумці розпочали роботу

25 вересня 2015 року відбулося перше засідання творчої групи «Пошуковець» у формі теоретичного семінару «Актуальні проблеми соціалізації особистості молодшого школяра в сучасному освітньому просторі».
У вступному слові методист міського методичного кабінету Кострикіна В. В. звернула увагу присутніх на причини, що обумовили актуальність існуючої науково-методичної проблеми, нерозв’язані завдання з питань соціалізації в освітньому просторі, причини їх виникнення та можливі напрямки роботи щодо пошуку шляхів їх усунення. Керівник творчої групи вчитель-методист Гармаш Ж. В. ознайомила колег з методичними рекомендаціями ДОІППО «Методичні засади формування соціальної компетентності молодших школярів». Присутні слухали виступи Шамрай Н. В. «Соціалізація особистості молодшого школяра в умовах навчального середовища» та Вітько І. М. «Здоров’язбереження як умова успішного розвитку, навчання та виховання сучасного молодого покоління». Члени творчої групи обговорили перспективний план, зміст та завдання діяльності і визначили  мету своєї роботи.
Детальніше ознайомитись з матеріалами першого засідання творчої групи можна ТУТ.




1 коментар:

  1. Вітаю з гарним почином. Бажаю успіхів у роботі, цікавих знахідок високих результатів. Сподіваюсь на плідну співпрацю.

    ВідповістиВидалити